גליל ים החדשה

שכונת גליל ים החדשה הינה אחת מהשכונות המבוקשות, המתפתחות והנחשקות ביותר באזור המרכז. במרחק 5 דק׳ בלבד מתל-אביב וחוף הים של הרצליה, שכונת גליל ים החדשה נהנית ממיקום יוצא דופן ותכנון קפדני, ומעניקה לתושביה חווית מגורים בעיר יוקרתית, בשילוב איכות חיים ופסטורליות של כפר. בשכונה ניתן למצוא זוגות צעירים, משפחות רבות, ומשפרי ומצמצי דיור.

נגן וידאו

איכות חיים כפרית

טבע ומרחבים ירוקים

סמיכות למוסדות חינוך

נגישות לצירי תנועה מרכזיים ולרכבת

מרכזים מסחריים

פארק ענק

קרבה לתל אביב

קרבה לים ולמרינה הרצליה

מיקום ונגישות

גליל ים החדשה ממוקמת בדרום מערב הרצליה, בין קיבוץ גליל ים להרצליה פיתוח, והיא מהווה המשך ישיר לשכונות הצפוניות של תל-אביב, הנמצאות במרחק 5 דק׳ נסיעה בלבד. תושבי השכונה נהנים מצד אחד ממגורים לצד פארק הרצליה, קניון שבעת הכוכבים, מתחם העסקים והפנאי של הרצליה פיתוח וחוף הים והמרינה של הרצליה, ומצד שני נהנים מגישה מהירה לעורקי התחבורה המרכזיים בגוש דן, בהם נתיבי איילון, כביש החוף ותחנת רכבת הרצליה.

לגור בעיר, להרגיש בכפר

גליל ים החדשה, ששטחה הכולל עומד על כ-469 דונם, נבנית על אדמות שהיו בעבר בבעלותו של קיבוץ גליל ים (ומכאן שמה). תכנון השכונה נעשה תוך מתן דגש על שימור השטחים והמרחבים הירוקים והחיבור לטבע המאפיינים את האזור, באופן שמעניק לתושבי השכונה חוויית מגורים כפרית פסטורלית ונוף ירוק, בשילוב הנוחות של חיים בעיר גדולה.

חינוך, תרבות ופנאי

ילדי שכונת גליל ים החדשה נהנים מסביבה חינוכית ותרבותית עשירה. בשכונה פועלים כיום גני ילדים, שהינם חלק מקריית חינוך חדשה שנבנית בשכונה, הכוללת גם בתי ספר, חטיבת ביניים ותיכון, כיתות מעון יום, ספריות, מרכז קהילתי, מועדוני נוער ועוד. כמו כן, בשכונה נבנים מרכזים מסחריים לרווחת התושבים. בקרבת השכונה ניתן למצוא את היכל אומנויות הבמה והיכל התרבות העירוני של הרצליה, קניון שבעת הכוכבים הפתוח 7 ימים בשבוע, קאנטרי קלאב וספורטק הרצליה המציע שלל פעילויות פנאי.

הריאה הירוקה של הרצליה

בשכונה נבנה בימים אלו פארק רחב ידיים לרווחת התושבים. הפארק, שישתרע על שטח של 213 דונם ויתחבר לפארק הרצליה, יכיל מרחבים פתוחים, גני שעשועים, נחל גדול, גשרים, מערך שבילי הליכה ואופניים, ויינטעו בו מאות עצים. הפרויקטים הנבנים בשכונה מקפידים גם הם לשלב בשטחם מרחבים ירוקים ופארקים פנימיים, על מנת לשמור על צביונה הירוק של השכונה.